Mobile Sauna

Mobile sauna “ZWEETKEET” is een mobile 8 tot 11 persoons sauna die bijna overal de gelegenheid kan bieden voor een weldadige en bijzondere sauna ervaring.Afb0064-150x150
De naam “ZWEETKEET” is gekozen omdat de sauna gebouwd is in een omgebouwde bouwkeet die geschikt is voor snelverkeer.

Doordat er verschillende banken op verschillende niveau’s zijn , is er voor de sauna gasten voldoende ruimte om een gewenste plek kiezen rond de centraal opgestelde houtkachel. De grote houtkachel die van buitenaf word gestookt is binnen voorzien van ruim 60 kilo saunastenen en van een warmtewisselaar in de kachelpijp. Dit zorgt voor een zeer aangenaam binnenklimaat met een diepe, weldadige warmte overal in de sauna en bied de mogelijkheid voor een intense op-gieting/aufguss.

 

 

Afb0048

Hoe het afkoelen gebeurt hangt natuurlijk af van de lokatie waar de mobile sauna staat, maar standaard word een 60 liter kuip meegeleverd die men met water kan vullen en waar uit men het water kan scheppen om over zich heen te gooien.

Voor het omkleden en uitrusten is er op lokatie, als extra, de mogelijkheid om bij de sauna een ruime tent op te zetten en de sauna te voorzien van een grote luifel met windscherm waaronder leuke tafeltjes en stoeltjes kunnen worden neergezet.

Verlichting in en om de sauna gebeurt door sfeervolle en veiligeĀ  led verlichting die op een 12 volt accu werkt. Hierdoor is de sauna niet afhankelijk van het lichtnet en kan hij overal geplaatst worden.

 

De “ZWEETKEET” is te huur, voor verdere informatie zie onderstaande facebook-link;

https://www.facebook.com/pages/Zweetkeet-Mobiele-Sauna/171347436281425